Boeken Op Plank

ONZE BLOG

Via deze manier houden wij u op de hoogte van nieuwe aanbiedingen, producten, succesverhalen en handige tips en tricks. Meld u aan via onze nieuwsbrief om als eerste toegang te krijgen tot onze posts!

5G complottheorie of niet?

Je hebt er vast en zeker wel over gehoord. De complottheorieën over 5G. De allerbekendste is op dit moment dat mensen ziek worden van de 5G straling en niet van het Coronavirus. Of dat 5G je immuunsysteem sneller aantast en daarom vatbaarder bent voor Corona.


Een andere theorie is dat Bill Gates ons zou willen besturen via een 5G zendmast. Hij zou volgens de complotters nanochips in de corona-vaccinaties stoppen en zo controle over ons krijgen. Hij zou ons zelfs kunnen elimineren en zo de wereldpopulatie uitroeien. Ik heb wel eens levend Stratego gespeeld, maar levend The Sims spelen is vrij nieuw!


De derde theorie is het verhaal over de massale spreeuwensterfte in Den Haag. Volgens verhalen zijn deze vogels gestorven door 'geheime 5G-testen’. Er is nooit aangetoond dat hier testen werden gehouden, tevens is hier ook nooit aangetoond waarom deze vogels massaal dood op de grond vielen.


Er is op dit moment nog geen sprake van een landelijk 5G-netwerk is in Nederland. 5G wordt op dit moment hooguit getest via bestaande en nieuwe zendmasten. En over de mogelijke schadelijkheid van 5G-straling voor de gezondheid is het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) ook duidelijk: daar is geen bewijs voor. Wel houdt het RIVM ‘een vinger aan de pols’ om te kijken of de sterkte van de elektromagnetische velden onder de limiet blijft.


Verder is er nergens een verband aangetoond tussen 5G en het coronavirus. Dus zeg nou zelf, is het een complottheorie of niet?


Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

Algemeen

T               +316 44458450

E               info@pcbrains.nl

A               Briljantstraat 9

                  9743 NA Groningen

Meer informatie

Volg ons

  • Facebook
  • Instagram

KVK          71515798

BTW-nr    NL002391214B52

© 2020 PCBRAINS. Realisatie door UU-Design