Boeken Op Plank

ONZE BLOG

Via deze manier houden wij u op de hoogte van nieuwe aanbiedingen, producten, succesverhalen en handige tips en tricks. Meld u aan via onze nieuwsbrief om als eerste toegang te krijgen tot onze posts!

De top 3 opvouwbare telefoons van 2021

Had jij vroeger ook zo’n oude klaptelefoon? Een Motorola of een Nokia bijvoorbeeld? Tegenwoordig zijn deze telefoons geëvolueerd en zijn ze opvouwbaar! Hieronder de top 3 van opvouwbare telefoons.


Samsung Galaxy Z flip

Volgens de reviews op Tweakers is deze telefoon sexy, lenig en een beetje dik. Klinkt als de ideale vrouw, uh telefoon ;-).De telefoon is zoals de oude klaptelefoon in te klappen. Het verschil is nu dat als je de telefoon opent dat je niet een scherm met toetsenbord te zien krijgt, maar nu dus een volledig scherm. Net als elke huidige smartphone.

https://www.samsung.com/nl/smartphones/galaxy-z-flip/


Huawei Mate Xs

Opmerkelijk aan deze smartphone is dat het scherm aan de buitenkant zit. Dit maakt de Huawei Mate Xs bijzonder in de ‘opvouwbare smartphone wereld’. In de reviews kunnen we lezen dat mensen toch wat moeite hebben met het feit dat je deze smartphone niet goed beschermen door middel van een case of iets dergelijks. Verder horen we ook dat het scharnier wat kraakt en dat het minder vertrouwen schept. Dit concept staat nog redelijk in de kinderschoenen, dus daar zullen ze vast nog volwassen schoenen van maken… of smartphones ;-)

https://consumer.huawei.com/nl/phones/mate-x-s/


Motorola Razr

Het toppunt van deze telefoon is het scharnier. Motorola heeft ook meer dan 50 patenten aangevraagd op deze techniek. Dan weet je zeker dat als je het beste scharnier wil, dat je hier goed zit. Verder hebben ze een ingebouwde retromodus. Zo lijkt je smartphone op de ‘ouderwetse’ Motorola van het jaar 2000. Als je een grotere smartphone gewend bent, is dit scherm misschien wat te klein voor je vingers. Dat is wel iets om rekening mee te houden.

https://www.motorola.com/nl/smartphones-razr/p


Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

Algemeen

T               +316 44458450

E               info@pcbrains.nl

A               Briljantstraat 9

                  9743 NA Groningen

Meer informatie

Volg ons

  • Facebook
  • Instagram

KVK          71515798

BTW-nr    NL002391214B52

© 2020 PCBRAINS. Realisatie door UU-Design