Boeken Op Plank

ONZE BLOG

Via deze manier houden wij u op de hoogte van nieuwe aanbiedingen, producten, succesverhalen en handige tips en tricks. Meld u aan via onze nieuwsbrief om als eerste toegang te krijgen tot onze posts!

Draadloos opladen

Het begon allemaal op eerste kerstdag. Tilly en Bram waren uitgenodigd bij hun zoon Thomas en zijn gezin om samen kerst te vieren. ‘Leuk’ dachten ze, want ze waren tenslotte net verhuisd naar hun nieuwe woning en ze konden daar nog niet echt aan wennen.


Thomas had allemaal cadeautjes onder de boom gelegd en zo lag er ook een pakje voor ‘pa & ma’. Na het traditionele gourmetten mocht iedereen zijn of haar cadeautje openmaken. Tilly probeerde haar cadeautje zo voorzichtig mogelijk open te maken, want ‘dat cadeaupapier kan je best nog wel nog een keer gebruiken’. Eenmaal uitgepakt gaf Tilly het aan haar man, want aan haar opgetrokken wenkbrauw was af te lezen dat ze geen flauw idee had wat ze zojuist had uitgepakt. Intussen dat Tilly het cadeaupapier aan het ontdoen was van het plakband en het weer in model probeerde te strijken, was Bram het pakketje van boven en onder aan het bestuderen.


Een hard lachende Thomas zag zijn ouders worstelen en greep in. “Dat is een draadloze oplader pa, voor die smartphone die jullie laatst van mij gekregen hebben. Het is een ronde plaat die warm wordt, elektriciteit genereert en daarmee kan je dan je telefoon opladen”. Bram knikte wat en deed maar alsof hij wist waar zijn zoon het allemaal over had. Ondertussen mompelde hij wat over dat ‘nieuwe technologie niks is voor oude mensen’.


Op tweede kerstdag besloot Thomas even bij zijn ouders langs te gaan om te helpen met nog wat dozen uit te pakken van de verhuizing. Bij binnenkomst hoort Thomas zijn moeder Tilly in de keuken rommelen en mopperen. Hij besloot even een kijkje te gaan nemen. In de keuken stond zijn moeder met een pan soep die volgens haar ‘niet warm wil worden op die plaat’. De goedlachse Thomas zei: “Ik zal het je nog een keer uitleggen moeder. Deze plaat is om je telefoon op leggen en deze plaat (wijzend naar de inductiekookplaat) is voor het maken van soep”. Gelukkig had Thomas er bij nagedacht dat hij een draadloze oplader kocht die ‘vreemde objecten’ detecteerde. Hij wist namelijk dat met de technologische kennis van zijn ouders dat wel nodig zou zijn!

Tijdens het nuttigen van een kom zelfgemaakte groentesoep van moeders, legde Thomas nog maar eens aan pa & ma uit hoe de smartphone werkt. Ook beloofde hij dat hij het ze blijft uitleggen tot dat ze het begrijpen.


Eind goed al goed ☺


Recente blogposts

Alles weergeven

Product: Screenprotectors

Een screenprotector waar je met een hamer op kan slaan? Dat geloofd toch zeker niemand. Wij ook niet, totdat we het zelf gingen uitproberen.

Contact

Algemeen

T               +316 44458450

E               info@pcbrains.nl

A               Briljantstraat 9

                  9743 NA Groningen

Meer informatie

Volg ons

  • Facebook
  • Instagram

KVK          71515798

BTW-nr    NL002391214B52

© 2020 PCBRAINS. Realisatie door UU-Design