Boeken Op Plank

ONZE BLOG

Via deze manier houden wij u op de hoogte van nieuwe aanbiedingen, producten, succesverhalen en handige tips en tricks. Meld u aan via onze nieuwsbrief om als eerste toegang te krijgen tot onze posts!

Hoe de smartphones onze pc's veranderen in 2021

Kan de computer vervangen worden door de smartphone? De meningen hierover lijken verdeeld. Er zijn experts die denken dat een smartphone het qua capaciteit nooit kan halen bij een desktop pc, terwijl andere experts denken dat smartphones de toekomst zijn en dat we straks geen desktop pc’s meer hebben.


Android lijkt in de sneltrein te zitten met een nieuw soort technologie. Ze hebben een desktopmodus ontwikkeld voor je telefoon. Je pakt je smartphone, plugt een muis, toetsenbord en monitor in en je hebt je desktop pc.

Het staat allemaal nog in de kinderschoenen en volgens de testers is het nog niet optimaal te gebruiken. Voordelen die nu alleen de computer nog heeft: Op de computer heb je meer opslagcapaciteit en over het algemeen levert het een betere prestatie. Daar komt bij dat het repareren van een smartphone lastiger is en vaak duurder. De gameprestaties zijn beter op een computer dan op een smartphone, maar ontwikkelaars zijn hard aan het werk om dit verschil te minimaliseren of zelfs weg te halen.


Een voordeel van een telefoon computer? Het zal een hoop ruimte geven op kantoor of op scholen en het is makkelijker om je computer overal mee heen te nemen.


Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

Algemeen

T               +316 44458450

E               info@pcbrains.nl

A               Briljantstraat 9

                  9743 NA Groningen

Meer informatie

Volg ons

  • Facebook
  • Instagram

KVK          71515798

BTW-nr    NL002391214B52

© 2020 PCBRAINS. Realisatie door UU-Design