top of page
Computer kast (1).jpg

Computer reparatie 

Is je computer kapot en toe aan een reparatie? Een computer bestaat uit veel verschillende onderdelen, wat betekent dat niet direct de hele computer niets meer waard is. Het kopen van een nieuwe computer is vaak overbodig en een reparatie is daarnaast ook een stuk goedkoper en duurzamer. Start je computer niet meer op? Heeft deze trage prestaties, of een ander hardware- of software probleem, wij staan klaar om je computer snel en efficiënt te repareren, zodat je er weer snel gebruik van kunt maken.

Wij maken gebruik van hoogwaardige (merk) onderdelen, volledig afgestemd op jouw wens. Zo is deze keuze natuurlijk afhankelijk van je budget. Samen met jou bespreken we de mogelijkheden en stemmen wij dit vooraf met je af voordat we bezig gaan met de reparatie.

Heb je geen vervoer om je computer naar ons toe te brengen? Dat is ook geen probleem, wij bieden ook een haal en breng service aan bij onze reparaties!
 

Wij bieden de volgende computer reparaties aan

Waarom kiezen voor een computer reparatie van PcBrains?

Hoge klanttevredenheid

Plan zelf je afspraak

Bij jou thuis gehaald & gebracht

Originele hoogwaardige onderdelen

Hoe ziet een computer reparatie er bij ons uit?

1

Diagnose en inspectie

Zodra je contact met ons opneemt voor een computer reparatie, plannen we een afspraak in om je computer te inspecteren.

 

Tijdens deze stap voeren wij een grondige diagnose uit om het probleem vast te stellen voordat we met de reparatie beginnen.

2

Bespreken van de opties

Nadat we het probleem hebben vastgesteld, bespreken we de verschillende reparatie opties met je. We leggen uit wat er moet worden gerepareerd, welke onderdelen mogelijk moeten worden vervangen en hoe lang de reparatie naar verwachting zal duren.

 

We nemen ook de kosten met je door, zodat je volledig op de hoogte bent voordat we verdergaan. Zo kun je ervoor kiezen om originele of andere hoogwaardige onderdelen te kiezen voor je computer.

3

Uitvoeren van de reparatie

Zodra je akkoord gaat met de reparatie, gaat ons team aan het werk. Afhankelijk van het probleem kunnen ze hardware vervangen, software-updates uitvoeren, onderdelen repareren of andere nodige acties ondernemen.

 

We gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen en de nieuwste gereedschappen om ervoor te zorgen dat je computer weer optimaal presteert.

4

Testen en kwaliteitscontrole

Na het voltooien van de reparatie testen we je computer grondig om ervoor te zorgen dat alle problemen zijn verholpen. We controleren de prestaties, functionaliteit en eventuele specifieke problemen waar je ons op hebt gewezen.

 

Alleen als we er zeker van zijn dat je computer weer in topconditie verkeert, beschouwen we de reparatie als voltooid.

5

Ophalen of haal- en brengservice

Zodra je computer is gerepareerd en getest, nemen we contact met je op om een geschikt tijdstip voor de levering te regelen.

 

Als je gebruikmaakt van onze haal- en brengservice, plannen we een tijd in die je het beste uitkomt en bezorgen we je computer persoonlijk bij je thuis of op kantoor. We zorgen ervoor dat je computer veilig wordt afgeleverd en dat je tevreden bent met het resultaat.

6

Nazorg en klanttevredenheid

Bij PcBrains houdt onze service niet op zodra de reparatie is voltooid. We staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en bieden uitgebreide nazorg en ondersteuning aan onze klanten.

 

We streven naar 100% klanttevredenheid en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je ervaring met ons zo positief mogelijk is.

Laat je computer vandaag nog repareren

Heeft je computer reparatie nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of je afspraak in te plannen.

Of het nu gaat om een kleine reparatie of een ingrijpende herstelling, je kunt vertrouwen op PcBrains voor professionele en betrouwbare computer reparaties. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of meer te weten te komen over onze diensten. We helpen je graag weer snel aan de slag te gaan met een perfect werkende computer!
 

laptop pcbrains.jpg
bottom of page