Om het leuk te houden is PcBrains altijd transparant wat betreft tarieven. Onderstaand ziet u wat u van ons kan verwachten.

Computer reparatie

Hieronder zie je prijzen van de meest voorkomende diensten. Neem contact met ons op voor specifieke problemen.
Windows installatie

€55,-

Incl. Backup

Onderzoek

€35,-

Deze kosten komen te vervallen mits u de reparatie door ons laat uitvoeren. Indien u de reparatie niet door ons laat uitvoeren, betaalt u de onderzoekskosten.
Kunnen wij uw probleem niet verhelpen, dan betaalt u niets!
Data recovery

€45,-

Harde schijf gecrasht? No problem at all! Wij kunnen bijna alle data weer terughalen. Hier geldt natuurlijk no cure, no pay.
APK keuring voor computers

€35,- per kwartaal

Ook uw computer heeft soms een grondige onderhoud nodig. Wij nemen uw zorg uit handen zodat uw computer als een zonnetje blijft draaien.
2 computers voor €60,-
SSD plaatsen

€92,50,-

128GB SSD + Windows Incl. Data overzetten.
240GB SSD €119,95,-
500GB SSD €157,50,-
Voorrij kosten buiten Groningen

€0,19 per kilometer

Helaas rijdt onze auto niet op water. Vandaar dat we buiten Groningen € 0,19 per kilometer moeten rekenen. Natuurlijk zijn de voorrijkosten in Groningen altijd gratis!
Navigatie updaten

€35,-

Laat u navigatie updaten door PcBrains zodat u de nieuwste mappen en routes heeft.

Universele laptop laders

€25,-

Universele laptop laders.
voor alle laptop merken.

Telefoon reparatie

Hieronder zie je de meest voorkomende prijzen voor telefoon reparatie. Meestal is dit bij ons zo gebeurt. Maar duurt het toch langer? Dan krijg je van ons een leentoestel mee!
Telefoonreparaties

Vanaf €25,-

Wij repararen verschillende soorten telefoons. Klik hier voor een uitgebreide prijslijst van de meest voorkomende reparaties per telefoon.

Screenprotector

Vanaf €10,-

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom raden wij aan om een screenprotector te gebruiken. Onze bestaan uit volledig glazen protectors waardoor de beste bescherming wordt geboden.
Opladers

€17,50,-

Voor alle originele laders

Webontwikkeling

Ook bieden wij zowel voor particulieren als bedrijven diensten voor webontwikkeling aan. Dit kan een simpele, informatieve website zijn, maar ook een complete webshop. Hieronder staan de meest voorkomende type websites met bijbehorende prijs en tijd dat we hier gemiddeld mee bezig zijn.
Eenvoudige, informatie website

€385,-

Een eenvoudige website om te laten zien wie u zelf bent,  of om te laten zien wat uw bedrijf doet. We gaan hier uit van ongeveer 1 dag werk.

Uitgebreide, informatieve website

€595,-

Een uitgebreide website met veel extra mogelijkheden, zoals interactieve modules voor contact met klanten. Deze extra mogelijkheden worden altijd vantevoren besproken. We gaan hier uit van ongeveer 3 dagen werk.

Uitgebreide website, geoptimaliseerd voor blog, vlog of forum

€725,-

Een uitgebreide website die volledig geoptimaliseerd is om een publiek te trekken. Dit kan doormiddel blog (tekstgebaseerd), vlog (uiteraard samengevoegd met je Youtube-kanaal) of forum.
Lees meer

Naast het opleveren van de website krijgt u ook een persoonlijke uitleg hoe u dit zelf kunt beheren. We gaan hier uit van ongeveer 4 dagen werk voor het bouwen van de site en een halve dag voor de beheerstechnische uitleg.

Webshop

Alleen op offerteaanvraag

Een complete webshop met artikelen, mogelijkheden voor o.a. iDeal, bankoverschrijving en andere betaalmethodes

Lees meer

en een back-end om de boekhouding zelf te kunnen doen.
Naast het opleveren van de webshop krijgt u ook een persoonlijke uitleg hoe u zelf de artikelen kunt beheren en de boekhouding hiermee kunt uitvoeren. Dit kan alleen op offerteaanvraag omdat de prijs natuurlijk afhankelijk is van de grootte van het assortiment en welke keuzes u maakt uit de vele mogelijkheden. We gaan hier uit van ongeveer 7 dagen werk voor het bouwen van de webshop en een dag voor de beheerstechnische uitleg.

Formulier invullen

Klik hier om vrijblijvend een formulier in te vullen. Aan de hand van deze vragen kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen en welke kosten hier aan verbonden zijn. Na het invullen van dit formulier zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.