top of page

Ontmoet ons team en ontdek wat wij doen!

Bij PcBrains zijn we er speciaal

voor al jouw computer- en laptopproblemen!

Of het nu gaat om een kapotte laptop, een trage computer of andere technische uitdagingen, ons team staat klaar om je te helpen. We hebben niet alleen ervaring met het maken van computers en laptops, maar bieden ook hoogwaardige telefoonreparaties aan. Dus als jouw telefoon een gebroken scherm heeft of niet goed functioneert, breng hem gerust bij ons langs!

Wat doen wij?

We begrijpen dat ICT-vaardigheden tegenwoordig essentieel zijn in de zakelijke wereld. Daarom bieden we ook services aan zoals het aanleggen van netwerken, zodat jouw bedrijf altijd verbonden blijft en efficiënt kan werken. Daarnaast kunnen we jouw bedrijf voorzien van beveiligingscamera's, zodat je een extra oogje in het zeil kunt houden. En als je hulp nodig hebt bij het inrichten van een werkplek of het installeren van een server, dan staan we voor jou klaar.

Bij PcBrains streven we ernaar om jou de beste service en oplossingen te bieden. Dus als je problemen hebt met jouw computer, laptop, telefoon of andere ICT-gerelateerde zaken, kom dan langs en laat ons jou helpen. We kijken ernaar uit om je van dienst te zijn!

10+ jaar ervaring

Betrouwbare service

6 maanden garantie

Ons team

Brian Wiegman, 28 jaar
Hallo, ik ben Brian, een gepassioneerde reparateur die geen klus uit de weg gaat! Met meer dan 10 jaar ervaring ben ik gespecialiseerd in het vervangen van onderdelen en het bouwen van complete systemen. Of het nu gaat om een kapotte laptop, een trage computer of andere technische uitdagingen, ik sta klaar om te helpen. Met mijn brede kennis en vaardigheden zorg ik ervoor dat klanten met vertrouwen hun apparaten aan mij toevertrouwen. Samen vinden we altijd de beste oplossing. Ik kijk ernaar uit om jouw technische problemen op te lossen!

Robin de Waard, 31 jaar
Mijn naam is Robin, een gedreven programmeur voor wie niks onmogelijk is. Van webshops tot API koppelingen en van scripting tot webdesign. Op softwaregebied voorzie ik PcBrains van de nodige kennis en ervaring om voor elke wens en elk probleem een passende oplossing te ontwikkelen. 

Volg ons

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok
bottom of page